Blomster er naturlig i mange av livets viktige og ikke så viktige anledninger. Vi kan levere blomster til bryllup, begravelse og alle typer arrangementer. Hos oss er personlig service en bærebjelke i vårt møte med kunden, vi er et lite firma hvor ingenting masseproduseres. Vi tror på god dialog og legger stor vekt på å forstå stiluttrykk og stemning, som sammen med fargeskala gir god innsikt og sikrer det resultatet dere vil ha. 

 

Vi har etter hvert mye erfaring med blomster til bryllup, både i stor og liten skala. Vi kan tilby løsninger på alle nivåer, fra at vi gjør alt og dere kommer til ferdig pyntet lokale, til at dere kjøper løse blomster i bøtter fra oss og pynter selv. Mellom dette finnes det mange mellomløsninger. Mye av det vi velger å dyrke i åkeren vår er tilpasset bryllup, både i farger og form. Med det store utvalget i åkeren kan vi lage rike botaniske uttrykk i vidunderlige fargekombinasjoner og med nydelige detaljer. Hvis du er interessert i bryllupsblomster fra oss sender vi deg gjerne mer informasjon.

Blomster høyner de fleste rom og skaper god stemning. Utover bryllup og begravelse gir livet mange muligheter til å samles, det kan være dåp, konfirmasjon, jubileum, seminar eller firmafest. Blomster i rommet ønsker velkommen og viser tydelig at noen har lagt seg i selen for å lage en fin stund. Vi hjelper deg gjerne med blomsterløsninger til ditt arrangement.

 

En begravelse er en dypt personlig anledning, og blomster er en viktig del av det. Blomstene kan være med å sette en stemning, om det er dyp sorg eller et verdig farvel med et fullt levet liv. Vi har mulighet til stor grad av tilpassing til personlige ønsker, og sammen finner vi et uttrykk som passer. Vi kan lage alt til begravelse, fra enkle buketter, til kranser og kistepynt og pynting av kirkerom. Vi jobber ofte i en frodig, myk og levende stil, og legger vekt på å oppfylle ønsker om favorittblomster eller stemninger, som for eksempel skog eller hage så langt det lar seg gjøre.

KONTAKT OSS


TELEFON: 46516511
EPOST: post@blomsterhagen.no

BESØKSADRESSE: 

Plogveien 100, 0681 Oslo

  • Facebook
  • Instagram

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV?