Hvorfor skal Blomsterhagen blogge?

Blomsterhagen ble påbegynt så smått høsten 2009, det er åtte år siden nå. I alle disse årene har vi lurt på om det ville være en god ide å blogge, men synes ikke at vi har hatt tid eller overskudd på andre måter. Av en eller annen grunn har stemningen snudd, og vi har lyst til å gi det et forsøk. 

Kanskje har det med den enorme mengden bilder vi har liggende, mange tatt av oss selv og mange av Nina Ruud, vår kjære husfotograf som har tatt så mange fine bilder i åkeren, alt for bra til å ikke brukes. Og kanskje har det med at vi synes vi har mer å fortelle. Etter alle disse årene begynner vi vel å kunne litt, ikke bare streve med ting vi egentlig ikke kan, og vi merker at interessen for snittblomstdyrking lokalt og i egen hage øker. Vi vil gjerne at Blomsterhagen skal være dit man vender seg for å lære mer, og da må vi finne måter å formidle på som fungerer for både dere og oss. Kursene våre er en del av det, sosiale medier en annen og bloggingen kan forhåpentligvis være et godt tilskudd. Vi satser også på å utvikle utvalget i nettbutikk og Åkerbutikk dithen at dere kan finne plantemateriale, bøker og utstyr til egen dyrking av snittblomster hos oss. Blomsterbuketter til folket! Og litt har det med å gjøre at Anja plutselig har fått lyst til å blogge, i motsetning til tidligere. Og siden magefølelsen har vært fasiten i hele Blomsterhagens eksistens, må det bety at det er på tide. 

Så da ønsker vi dere velkommen til Blomsterhagens Blomstrende Blomsterblogg, BBB! Neida, bare tuller.. Blomsterhagens blogg får holde.


Veien må bli litt til underveis, men vi synes vi har en god del å fortelle om. Blomsterarter og sorter, bukettbinding og arrangering av blomster, kransebinding, alle våre insektsvenner, jorda som vi er så glade i, været som vi ikke alltid er like glade i, grûnderlivet som blomsterbonde... Men vi kan godt ta imot ønsker også, hva vil dere høre om? 

Så håper vi at vi klarer å følge opp, legge ut fine poster som dere liker eller lærer noe av. Så da setter vi i gang! 


KONTAKT OSS


TELEFON: 46516511
EPOST: post@blomsterhagen.no

BESØKSADRESSE: 

Plogveien 100, 0681 Oslo

  • Facebook
  • Instagram

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV?